Mladencima nudimo cjelokupnu organizaciju, od pozivnice do svadbene torte...

Starinska kuća za odmor i njeno bajkovito okruženje mladencima sada nudi luksuz vjenčanja i svadbene svečanosti na otvorenom, a po prihvatljivim cijenama.

Vila Bilogore idealno je mjesto za Vaš dan iz snova – vjenčanje i svadbenu svečanost. Dah starine kojim odiše imanje, netaknuta priroda koja ga okružuje i izvrsna gastro ponuda u kombinaciji starinskih delicija i modernog jelovnika ono je što Vilu Bilogore izdvaja od drugih.

Mladencima je naš tim na raspolaganju 24 sata dnevno. U potpunosti se posvećujemo Vašim željama i potrebama u cjelokupnoj organizaciji vjenčanja ili svadbene svečanosti.

U pomno odabranim paketima, mladencima nudimo mogućnost da odjednom odaberu sve – od pozivnice, uređenja prostora, vrstu jelovnika, tortu pa sve do detalja po vlastitom izboru ili da se odluče samo za jednu varijantu koja im najviše odgovara.

Luksuzan šator prilagođava se broju gostiju i namijenjen je svečanosti između 40 do čak 500 uzvanika. Naša prednost su vrhunska posluga, birana jela i nezaboravan, idiličan prostor.

Imanje i okolica obiluju prekrasnim lokacijama, idealnima za vječnu uspomenu, fotografije s vjenčanja, a luksuzni šator, postavljen u dvorištu našeg starinskog imanja, idealan je za svadbene svečanosti u svakoj sezoni i po svakom vremenu.

Naše ljubazno osoblje uvijek Vam je na raspolaganju i rado ćemo Vam ispuniti svaku želju!